Företag aktuella objekt

Kontakta oss för mer information.

Toppöns fisk & delikatess / Trollhättan
Centralt beläget nära stadens stora torg med gott om parkeringsplatser ligger Toppöns fisk & delikatess. Rörelsen har funnits i familjens ägo sedan 1954 total i 62 år och är sedan 1984 belägen på Torggatan 7. Man bedriver försäljning av färsk hel fisk, hand skurna filéer. färska räkor och nykokta skaldjur (kräftor, hummer o. krabba). egentillverkade sallader, såser, ost och färska grönsaker. Butiken säljer även lunchrätter.

Mer information via mäklaren EuCommerce

Verksamhet med trading och försäljning inom accessoarer, inredning klockor tekniska produkter mm.

Företaget är etablerat i Sverige sedan över 30 år. Några egna varumärken. Kunder finns både i och utanför Sverige. Bland kunderna finns förlag, bokklubbar, postorderföretag, sportföretag och reklamföretag. Lång gedigen erfarenhet av handel med leverantörer i främst Asien inkl allt som rör frakthantering, tullar mm. Väl utvecklat adm datasystem för hantering av valutor, produktkalkyler order, fakturering mm. Verksamheten går enkelt att flytta till annan ort. Nuvarande ägare kan stötta nya ägare under en övergångsfas. Verksamheten ligger idag i ett aktiebolag men överlåtes i form av en sk inkråmsaffär vilket innebär att man endast köper bolagets tillgångar.

Kontakta oss för mer information.

Hemblomster / Blomsterbutik i Lysekil

Säljes på grund av generationsskifte. I paketet ingår lämpligtvis en privatägd fastighet eftersom butiken ligger i anslutning till fastigheten. Butiken har försäljning  av snittblommor, krukor, binderi samt olika arrangemang.

Kontakta mäklaren Länia för mer information

Företag i låsbranschen

Lönsamt, välrenomerat och väletablerat företag på mindre ort i Bohuslän. Butik med flera datastyrda nyckelfräsmaskiner etc, kontor och verkstadslokaler, där man tillverkar cylindrar, hänglås etc. Bland kunderna finns kommuner, företag, bostadsbolag, kyrkor, föreningar, försäkringsbolag och privatpersoner

Kontakta oss för mer information.

 

 

 

 

 

 

 Tvätteri i Munkedal
Väletablerad mindre verksamhet sedan många år. Bland kunderna finns både privatpersoner och företag. Säljs genom en sk inkråmsaffär dvs man övertar bara tillgångar i form av inventarier lager företagsnamn mm. En möjlighet att förvärva en mindre rörelse till ett lågt pris.

Kontakta oss för mer information.

Väletablerat VVS företag till salu i Skaraborg

Bredöls Rör AB är ett etablerat och starkt förankrat företag i regionen runt Nossebro och på Varaslätten. Företaget har funnits sedan 1954 och har med en stabil kundkrets drivits av nuvarande ägare drivits sedan 1989. Företaget är etablerat i egen fastighet i Nossebro i mycket tillgängliga och lättarbetade kontors, lager- och verkstadslokaler. Verksamheten har under de senaste åren anpassats till nuvarande ägare med en omsättning omkring 4 mnkr. Generationsskifte är bakrgunden till bolagsförsäljningen. Idag finns det 3 tjänster (inkl. administration) som alla blir lediga vilket skapar nya möjlighet för en eller flera kollegor att starta tillsammans.

Kontakta oss för mer information.

Lekland Trestad Center

Lekland och café utmed riksväg 44 vid Trestad Center, Vänersborgs kommun. 

Kontakta mäklaren Exitpartner för mer information

Strömstads Reklam & Profil AB

Ett välmående mindre företag söker en driven ny ägare! Företaget har funnits på samma plats i ca 7 år och sysslar med det mesta inom reklam & profil. Företaget har också agenturen för det tyska skoproducenten Baak.

Kontakta mäklaren Länia för mer information

Restaurang Babylon Trollhättan
Centralt placerad på Kungsgatan, i Trollhättan ligger kvartersrestaurangen Babylon med samma ägare sedan 1992.

Mer information via mäklaren EuCommerce

Mindre franchiseföretag inom lackytbehandling av fordon i Trestadsregionen

Välskött mindre franchiseföretag inom lackytbehandling av fordon med goda tillväxtmöjligheter i Trestadsregionen (Vänersborg,Trollhättan och Uddevalla). Företaget är sedan många år väletablerat och välkänt och har ett stort och brett kundunderlag av bilsalonger, företag och privatpersoner. Företaget ingår i ett välkänt franchisenätverk, som finns representerat nationellt och internationellt.

Kontakta mäklaren Svensk Företagsförmedling för mer information 

Fackhandelsbutik inom skor / mode

Väletablerad och känd butik inom trestadsområdet. 

Kontakta oss för mer information.